Credinţă creştină

 Număr de produse: 4, Pagini: 1 ( 1)

Titlu carte: Biblia și studiul personal

Autor: R. C. Sproul

Biblia și studiul personal

Preţ: 29,99 RON

Biblia și studiul personal

Subiect: Un ghid practic și accesibil pentru studiul personal al Scripturii de către fiecare creștin, care pleacă de la moștenirea esențială a Reformei și prezintă modul practic în care Biblia poate fi studiată și înțeleasă de un laic, prin reguli practice de interpretare corectă și atenționări privind pericolele frecvente de interpretare eronată.

Titlu carte: Chemarea la o viaţă nouă

Autor: John Stott

Chemarea la o viaţă nouă

Preţ: 9,99 RON

Chemarea la o viaţă nouă

Subiect: În Chemarea la viaţă nouă dr. John Stott ne invită în stilul său clar, succint, elocvent şi profund, să medităm atât la privilegiile primite, cât şi la consecinţele care decurg din ele; la ceea ce a făcut Dumnezeu pentru noi, în Hristos, cât şi la ceea ce aşteaptă acum Dumnezeu să facă prin noi, prin Hristos; la înnoirea noastră şi la roadele ei, în Hristos; la chemarea noastră, ca oameni înnoiţi, de a trăi o viaţă nouă.

Titlu carte: Esenţa credinţei creştine

Autor: John Stott

Esenţa credinţei creştine

Preţ: 12,99 RON

Esenţa credinţei creştine

Subiect: Fundamentul învăţăturilor esenţiale ale creştinismului şi consecinţele punerii în practică a acestor convingeri pentru viaţa credincioşilor, prezentate ca un ghid de bază pentru cei care caută o prezentare a credinţei creştine la un nivel intelectual care să satisfacă o minte curioasă.

Titlu carte: Nu sta degeaba!

Autor: Martin Goldsmith

Nu sta degeaba!

Preţ: 14,99 RON

Nu sta degeaba!

Subiect: Misiunea creștină, de la misiunea locală, în cartierul în care locuim, la misiunea mondială, în alte țări și pe alte continente; bazele biblice, motivația hristică, modelul lui Hristos, aspectele practice, dificultățile culturale, cum ne cunoaștem chemarea, cum putem ajuta.